Status: M Centar

Loading...

Natrag Resursi i Linkovi

M Studije slučaja Studija slučaja – 2012

Hrvatski - 2 MB

Studija slučaja – 2012

Inicijativa mladića (YMI) je obećavajuća, na dokazima temeljena strategija za uključivanje mladića širom zapadnog Balkana u promoviranju rodne ravnopravnosti i prevencije nasilja. Pilot aktivnosti provedene su u periodu od 2007. do 2010. godine i u njih je bilo uključeno preko 4000 mladića uzrasta od 14 do 18 godina kroz edukativne radionice i aktivnosti kampanje.

EDUCIRAMO STRUČNJAKE/INJE

Seminari, radionice i stručni skupovi za stručne suradnice/ike škola

Kroz M-centar radimo na podršci i dodatnom usavršavanju profesionalnih radnika i radnica za mlade. Također, unutar centra djeluje informativni centar za rad s mladima te centar za prikupljanje i analizu dokaza.

O M CENTRU
3

PRIRUČNIKA I ISTRAŽIVANJA

300+

USPJEŠNIH POLAZNIKA/ICA TEČAJA

1

NEZAMJENJIVA ZAJEDNICA

FORUM

Dobijte odgovore. Naučite više.

Forum Internetskog portala M Centar je mjesto gdje će sudionici i sudionice internetskog tečaja “Inicijativa mladića” imati priliku razmijenjivati svoja iskustva s ostalim polaznicima ove edukacije. Time će im biti osigurana kontinuirana podrška i pomoć u njihovom radu. S vremenom nam je cilj da ovaj forum postane mjesto gdje će se okupljati svi radnici i radnice s mladima željni unaprijeđivanja pristupa u radu s mladima.

ISTRAŽITE FORUM

Loading...