Status: M Centar

Loading...

Natrag Resursi i Linkovi

M Istraživanja Istraživanje “Mladi i opijanje”

Hrvatski - 12 MB

Istraživanje “Mladi i opijanje”

Cilj provedenog kvalitativnog istraživanja bio je saznati navike, stavove i ponašanja mladih vezane uz opijanje, te izgraditi bazu znanja za intervencije. Posebna pažnja dana je rodnim razlikama i nasilju povezanim s alkoholom. Istraživanje odgovara na pet pitanja: uzroci konzumacije, navike, zdravstvene posljedice, rizična ponašanja i alternative alkoholu. Metodologija korištena u istraživanju je PLA (participatory learning and action) u fokus grupama. Aktivnosti su provedene unutar tri grupe tijekom dva dana u Kutini i četiri dana u Zagrebu.

EDUCIRAMO STRUČNJAKE/INJE

Seminari, radionice i stručni skupovi za stručne suradnice/ike škola

Kroz M-centar radimo na podršci i dodatnom usavršavanju profesionalnih radnika i radnica za mlade. Također, unutar centra djeluje informativni centar za rad s mladima te centar za prikupljanje i analizu dokaza.

O M CENTRU
3

PRIRUČNIKA I ISTRAŽIVANJA

300+

USPJEŠNIH POLAZNIKA/ICA TEČAJA

1

NEZAMJENJIVA ZAJEDNICA

FORUM

Dobijte odgovore. Naučite više.

Forum Internetskog portala M Centar je mjesto gdje će sudionici i sudionice internetskog tečaja “Inicijativa mladića” imati priliku razmijenjivati svoja iskustva s ostalim polaznicima ove edukacije. Time će im biti osigurana kontinuirana podrška i pomoć u njihovom radu. S vremenom nam je cilj da ovaj forum postane mjesto gdje će se okupljati svi radnici i radnice s mladima željni unaprijeđivanja pristupa u radu s mladima.

ISTRAŽITE FORUM

Loading...