Status: M Centar

Loading...

Natrag Resursi i Linkovi

M Priručnici Program M

Hrvatski - 2 MB

Program M

Priručnik „M“ nastao je kao integralni dio programa Inicijative mladića, programa usmjerenog k rješavanju pitanja rodne nejednakosti, zdravstveno štetnih navika i nasilja u svakodnevnom životu mladića – u školama i zajednici, kojeg je kreirao CARE International SZ Balkan s partnerima. Priručnik „M“ služi za obuku s ciljem promocije rodne ravnopravnosti i promoviranja zdravih stilova života mladića, te propitkivanjem maskuliniteta kao društvene konstrukcije i strategije za izgradnju nužnih životnih vještina u mladića za vrijeme odrastanja.

EDUCIRAMO STRUČNJAKE/INJE

Seminari, radionice i stručni skupovi za stručne suradnice/ike škola

Kroz M-centar radimo na podršci i dodatnom usavršavanju profesionalnih radnika i radnica za mlade. Također, unutar centra djeluje informativni centar za rad s mladima te centar za prikupljanje i analizu dokaza.

O M CENTRU
3

PRIRUČNIKA I ISTRAŽIVANJA

300+

USPJEŠNIH POLAZNIKA/ICA TEČAJA

1

NEZAMJENJIVA ZAJEDNICA

FORUM

Dobijte odgovore. Naučite više.

Forum Internetskog portala M Centar je mjesto gdje će sudionici i sudionice internetskog tečaja “Inicijativa mladića” imati priliku razmijenjivati svoja iskustva s ostalim polaznicima ove edukacije. Time će im biti osigurana kontinuirana podrška i pomoć u njihovom radu. S vremenom nam je cilj da ovaj forum postane mjesto gdje će se okupljati svi radnici i radnice s mladima željni unaprijeđivanja pristupa u radu s mladima.

ISTRAŽITE FORUM

Loading...